Creare site de prezentare

O firmă fără un site este ca un vânător fără pușcă.

Știi povestea despre ascuțirea ferăstrăului? Erau mai mulți tăietori de lemne care concurau la doborât copaci. Cei mai mulți trăgeau tare până se epuizau, însă era acolo unul care din când în când se oprea și își ascuțea ferăstrăul. Din perspectiva celor care „trăgeau tare” era o pierdere de timp, însă cine crezi că a doborât mai mulți copaci până la sfârșitul zilei? Exact, cel care și-a ascuțit ferăstrăul.

Un site nu este doar un ferestrău, ci este o drujbă, iar această drujbă te diferențiază de concurență. Mulți dintre concurenții tăi au deja drujba, însă tu poți avea o drujbă bună și ascuțită. Ok, ai înțeles ideea, în termeni de web design ai nevoie de un site atractiv și funcțional.

Funcționalitatea unui site îmbină design și programare într-un produs final care să nu îți dea bătaie de cap, iar clienților tăi să le fie ușor să navigheze și să găsească pe site-ul tău informația de care au nevoie.

Credem că știm ce dorești de la o firmă de web design și de aceea ne propunem, înainte ca tu să ne contactezi, să facem din orice colaborare un parteneriat în care vei fi încântat.

Ne dorim ca să fim nu numai „firma care ți-a făcut site-ul”, ci partenerii tăi de încredere în materie de marketing și publicitate.

Știm că vrei site-ul tău să fie atractiv, ușor de actualizat, să fie făcut la un preț bun și rezonabil și să fie gata rapid.

Sune-ne ce îți dorești: site de prezentare; magazin online; un site personalizat.