Protofoliu Kingdom Design

A privi la un portofoliu este o experiență terapeutică.

Un portofoliu îţi oferă șansa de a te lăsa șlefuit şi inspirat de modul în care artistul vede viaţa: abordarea lui, metoda lui, rezultatele lui.

Un portofoliu îţi prezintă piesa finală, dar ce păcat că nu vezi procesul. De cele mai multe ori povestea se ascunde în proces. Fiecare creație are o poveste, iar cele mai plăcute detalii rămân ascunse în inima artistului. Aşa că întreabă dacă ai ocazia, explorează şi mai ales intuiește.

Arta graficii şi designului nu are de-a face cu perfecțiunea, ci cu exprimarea de sine într-un mod prin care artistul se străduiește să atingă excelența de care el este în stare.

Aici intervii tu, cel care dorește o creație artistică (un logo, un site, o grafică pentru un pliant, o revistă, o copertă de carte) şi care te duci la artist ca la angajatul cu ziua şi îl pui să creeze de azi pe mâne, ieftin şi irepetabil.

Problema cea mai grea este modul în care solicitantul unei creații grafice reușește să comunice cu artistul ceea ce dorește, iar artistul să prindă ceea ce i s-a comunicat. Graba, lipsa de motivație financiară, lipsa de aspirație spre excelentă cauzează avalanșa de produse de prost gust în materie de grafică.

Portofoliul meu este o invitație la trudă, la simplitate, la bun gust şi la încredere!

 Portofoliu web-design

Portofoliu logo-uri

Protofoliu Print Design

Design Afișe

 

Design pentru roll up

 

Design pentru Mape A4

 

Design pentru Flyer / fluturasi

Design pentru bannere

Design copertă de carte

Design pentru brusura sau pliant

Design pentru revistă

Design pentru cărți de vizită