Creare logo

Logo-ul sau sigla firmei este piatra de temelie a identității vizuale a unei companii.

Procesul de branding al unei companii începe prin crearea unui logo care să reușească să comunice valorile şi mesajul firmei. Orice creație grafică ulterioară pornește de la logo.

De aceea crearea unui logo nu este joacă de copii şi nu se poate face într-o seară. Pentru un logo bun este nevoie de cercetare, de comunicare, de evaluare repetată, de testare. Un logo bun trebuie să fie simplu, memorabil, distinctiv, potrivit cu scopurile şi domeniul de activitate al firmei, practic, adaptat la contextul cultural şi geografic şi, obligatoriu, unic.

Doreşti un logo pentru compania ta?

Spune-ne despre ce este vorba!

CONTACT
PORTOFOLIU LOGO-URI

ALEGE PACHETUL DORIT PENTRU PROCESUL DE CREARE LOGO / SIGLA FIRMA

 • 50 de Euro + TVA

  3 concepte diferite de Logo

  Este gata într-o săptămână.

  Cinci revizii gratuite.  

  Îţi oferim toate drepturile de autor.

   

  Aceste este un pachet simplu pentru o companie cu așteptări rezonabile. Nu se poate să plătești puţin şi să ceri un logo pentru o companie cu de milioane de euro. Mă adresez în general organizațiilor non-profit şi bisericilor. 

 • 100 de Euro + TVA

  Până la 10 concepte diferite de Logo

  Este gata în două săptămâni.

  10 revizii gratuite.  

  Îţi oferim toate drepturile de autor.

   

  Dacă sunteți în căutarea unui logo distinct şi eşti o firmă mică sau mijlocie, liber profesionist, sau pur şi simplu îţi dorești o construcție identitară pentru un proiect de-al tău sau o pictogramă pentru o aplicație atunci pachetul complex ţi se potrivește.

  Acest proiect presupune un pic de cercetare a intențiilor şi mesajului pe care dorești să îl transmiți. Am creat un formular de la care să plecăm cu construcția Logo-ului.   

 •  

  250 de Euro + TVA

  Până la 10 concepte diferite de Logo

  Este gata în două săptămâni.

  Revizii nelimitate.  

  Îţi oferim toate drepturile de autor.
  Adaptăm logo-ul pentru print.

  Pachet Identity (logo-ul pe fluturaşi, Newsletter)

  Te ajutăm să îl implementezi în website şi în toată grafica şi imaginea companiei.

  Dacă îţi dorești ceva mai mult decât un simplu logo livrat la pachet atunci probabil ar trebui să alegi acest pachet. Poate că ai deja o identitate vizuală şi vrei să schimbi ceva. Vrei să schimbi mesajul şi doreşti sfaturi şi informaţii utile cum să faci acest lucru.

  După cum vezi, pe lângă munca de creaţie ai parte şi de consultanţă şi soluţii care ţin de conceptul de branding în general.

  Mai mult de atât, în pachetul iniţial ai câteva creaţii grafice pe care le poţi folosi şi adapta comunicării cu publicul pe care doreşti să îl atingi: afiş A2, fluturaş A6, Nrewsletter, Plic. 

 •  

  Dacă vă doriți o identitate vizuală solidă şi eşti dispus să plătești pentru a ajunge la rezultate remarcabile, atunci poţi să mă angajezi pentru o perioadă de o lună de zile sau mai mult ca să lucrăm împreună la un concept grafic şi identitar complex şi distinct.

  Asta include deplasare la firmă şi întâlniri repetate. Nu ne uităm la ceas. Facem cercetare şi ne asigurăm că vom crea un pachet de branding integrat cu obiective de marketing.

  Timpul este esențial dacă vrem să creăm o identitate vizuală puternică. Aceasta presupune întâlniri cu liderii companiei, cu unii dintre angajați, cu unii dintre clienți şi astfel putem să creăm profilul companiei dvs. Şi trimiterile

  Aceste proiecte durează cel puţin o lună şi uneori ia cam două luni pentru a fi finalizate.

Crearea unui logo este un serviciu complex care necesită atenţie şi comunicare.

Am conceput un sondaj care ne ajută să comunicăm mai bine!